Logeren op een vlot

Back to basic overnachten in Dilsen-Stokkem

Logeren op een vlot

De kampeervlotten aan De Wissen liggen midden in natuurgebied Negenoord te Dilsen-Stokkem, het hart van de Maasvallei. Er zijn 2 vlotten beschikbaar. Elk vlot, enkel te bereiken met de kano, ligt in een aparte inham van de Oude Maas. Hier ben je weg van alle drukte en kan je genieten van een oase van rust. Van in je slaapzak zie je de zonsondergang en bekijk je ongemerkt de vele watervogels en als je geluk hebt, zwemt de bever langs jouw vlot voorbij.

Je overnacht in een stevige constructie van 25 m2 met daarop een houten hut. Met je eigen Canadese kano ben je zo weer aan de overkant. Overnachten kan alleen, met z’n tweetjes of met het hele gezin (max. 4 personen of 2 volwassenen + 2 kinderen of 4 volwassenen). Huisdieren zijn niet toegelaten. Er is een algemeen verbod om te zwemmen in de Oude Maas. 

De kampeervlotten zijn beschikbaar van 1 april tot en met 31 oktober. Inchecken kan vanaf 14 uur, uitchecken dient voor 10 uur te gebeuren. Alle praktische info kan je onderaan deze pagina downloaden.

Tarieven per vlot, op basis van 2 personen:

  • 1 nacht € 112,50
  • 2 nachten € 162,50
  • 3 nachten € 217,50
  • 4 nachten € 267,50 
  • 5 nachten € 320
  • 6 nachten € 375

Extra personen kosten € 20 per nacht per persoon.

Wil je een vlot reserveren? Controleer hier de beschikbaarheid van de vlotten, vul onderstaand boekingsformulier in en mail het naar: visit@dilsen-stokkem.be.
Boekingsformulier kampeervlot De Wissen.docx51,5 Kb(docx)

Algemene info:

+ 32 (0) 89 75 21 71
visit@dilsen-stokkem.be

Naar top