Geschenkbonnen

Geschenkbonnen

Praktische info

Op zoek naar een geschenk waarmee je iedereen voor elke gelegenheid een plezier kan doen? Dan is de geschenkbon van Dilsen- Stokkem het ideale geschenk. De geschenkbon is twee jaar geldig na activatie. Daarna kan de bon niet meer ingewisseld worden. De geschenkbon is een cadeaubon in een handig formaat. Je kan de bon gebruiken bij een groot aantal handelaars in Dilsen-Stokkem. Deze geschenkbon, in een handig papieren formaat met een mooie verpakking, is verkrijgbaar in bedragen van 5, 10, 15 en 25 en 50 euro of combinaties hiervan. De geschenkbonnen kunnen ook per post verstuurd worden met een mooie geschenkverpakking. Je geeft degeschenkbon aan de handelaar af, waarna deze ze controleert op vervaldatum en vervolgens kan ontwaarden. De geschenkbon kan niet omgeruild worden voor contant geld en is enkel inwisselbaar bij de deelnemende handelaars  in Dilsen-Stokkem.

Aan de handelaars

Indien je wenst in te stappen in het systeem van de lokale geschenkbonnen kan je je aanmelden via het formulier inschrijving deelname handelaar. (Zie onderstaande link 'inschrijving deelname handelaar'). Deelname is kosteloos voor alle ondernemers uit Dilsen-Stokkem. Hierbij kan je ook de deelnemingsvoorwaarden terugvinden. Na de online-inschrijving van de handelaar zullen de gegevens binnen de 7 werkdagen online vermeld staan op de handelaarslijst.

Terugbetaling van de geschenkbonnen aan de deelnemende handelaars:

De ontvangen geschenkbonnen van Dilsen-Stokkem waarvoor je een terugbetaling wenst, moeten ingediend worden ten laatste 12 maanden na de vervaldatum van uitgiftedatum. De geschenkbon is 2 jaar geldig na verkoop (uitgiftedatum). Gelieve de bonnen op regelmatige tijdstippen gedurende de 12 maanden in te dienen voor de vlotte administratie van de terugbetaling te garanderen. Om de terugbetalingsadministratie voor de deelnemende handelaar te vergemakkelijken, kan je onderstaand formulier downloaden:

Terugbetalingsformulier geschenkbonnen Dilsen-Stokkem

Je dient het terugbetalingsformulier van de geschenkbonnen + geschenkbonnen persoonlijk af te leveren aan:
Visitor Center De Wissen, Negenoordlaan 2, 3650 Dilsen-Stokkem. Rekening houdend met de actuele openingsuren!
Indien je meer info wenst, kan je altijd een mailtje sturen naar: geschenkbonnen@dilsen-stokkem.be

Naar top