Geschenkbonnen lokale handelaars

Geschenkbonnen lokale handelaars

Praktische info

Op zoek naar een geschenk waarmee je iedereen voor elke gelegenheid een plezier kan doen? Dan is de geschenkbon van Dilsen- Stokkem het ideale geschenk. De geschenkbon is twee jaar geldig na activatie. Daarna kan de bon niet meer ingewisseld worden. De geschenkbon is een cadeaubon in een handig formaat. Je kan de bon gebruiken bij een groot aantal handelaars in Dilsen-Stokkem. Deze geschenkbon, in een handig papieren formaat met een mooie verpakking, is verkrijgbaar in bedragen van € 5,10, 15, 25 en 50 of combinaties hiervan. De geschenkbonnen kunnen ook per post verstuurd worden met een mooie geschenkverpakking. Je geeft de geschenkbon aan de handelaar af, waarna deze ze controleert op vervaldatum en vervolgens kan ontwaarden. De geschenkbon kan niet omgeruild worden voor contant geld en is enkel inwisselbaar bij de deelnemende handelaars  in Dilsen-Stokkem.

Aan de handelaars

Indien je wenst in te stappen in het systeem van de lokale geschenkbonnen kan je je aanmelden door een mailtje met hierin je adresgegevens en BTW-nummer te sturen naar visit@dilsen-stokkem.be. Deelname is kosteloos voor alle ondernemers uit Dilsen-Stokkem. Na jouw inschrijving, zal jouw deelname op korte termijn aangepast worden aan de lijst van de handelaren.

Terugbetaling van de geschenkbonnen aan de deelnemende handelaars

De ontvangen geschenkbonnen van Dilsen-Stokkem waarvoor je een terugbetaling wenst, moeten ingediend worden ten laatste 12 maanden na de vervaldatum van uitgiftedatum. De geschenkbon is 2 jaar geldig na verkoop (uitgiftedatum). Gelieve de bonnen op regelmatige tijdstippen binnen de 12 maanden in te dienen voor de vlotte administratie van de terugbetaling te garanderen. Om de terugbetalingsadministratie voor de deelnemende handelaar te vergemakkelijken, kan je onderstaand formulier downloaden.

Terugbetalingsformulier geschenkbonnen Dilsen-Stokkem

Je dient het terugbetalingsformulier van de geschenkbonnen + geschenkbonnen persoonlijk af te leveren aan:
Visitor Center De Wissen, Negenoordlaan 2, 3650 Dilsen-Stokkem. Rekening houdend met de actuele openingsuren!
Indien je meer info wenst, kan je een mailtje sturen naar: visit@dilsen-stokkem.be 

Naar top