Outdoor

Adventure Minigolf en het klimpark in Adventure Park Warredal

Adventure Minigolf en het klimparkin Adventure Park Warredal Adventure Minigolf is een fantastische activiteit voor jong én oud! Het gloednieuwe golfterrein. Van maar liefst 10.000m² ligt verspreid over het bosrijke domein. Het klimpark van Warredal telt vijf parcours met verschillende hoogtes en moeilijkheidsgraden. Zo kan iedereen zijn eigen uitdaging kiezen.

Meer info:

www.warredal.beSpeelput Terhills

De speelput is een ruime speeltuin met speeltuigen voor zowel kleine als grote kinderen en dit in het thema van het Nationaal Park Hoge Kempen en natuurlijk ook het zo typische mijnverleden. Gratis Toegang.

Meer info:

www.terhills.be

Verdien een B’Oscar!

Ken je de B’Oscar al? Dit is de belangrijkste prijs voor natuurtalenten vanaf 7 jaar van het Nationaal Park Hoge Kempen!Ree Witherspoon en Arnold Schwarzenever dagen je uit om in de huid te kruipen van een voor het Nationaal Park erg belangrijk personage. Zo kruip in Terhills in de huid van een mijnwerker en leef je je aan de Mechelse Heidein in de rol van herder. Je kan deze prijs in de wacht slepen door met de IZI.TRAVEL-app en het speciale B’Oscarboekje (€ 2,5, te koop in het bezoekersonthaal van Terhills of bij Visit Maasmechelen )op pad te gaan. Ook aan de andere toegangspoorten van het Nationaal Park kan je een B’Oscar verdienen.

Meer info:

www.nationaalpark.be

Naar top